Talent Acquisition Consultant, Amalie Search & Selection
Amalie Search & Selection
Talent Acquisition Consultant, Amalie Search & Selection
Amalie Search & Selection

Talent Acquisition Consultant


Vil du arbejde tæt sammen med førende danske og internationale virksomheder? Og har du lyst til at arbejde med Executive Search og Selection og udvikle dine kompetencer indenfor rekrutteringsbranchen? Så har vi jobbet til dig!

Som led i vores vækst, søger vi nu en Talent Acquistion Consultant til vores professionelle team.

Jobbet
Du får en central rolle, hvor du vil arbejde tæt sammen med førende danske og internationale virksomheder, og hvor du får mulighed for at skabe relationer til spændende og kompetente kandidater og kunder i forbindelse med en bred vifte af opgaver. Dit primære jobansvar bliver projektledelse på rekrutteringsopgaver samt Executive Search and Selection. Du deltager også i salgs- og kundemøder, og du arbejder tæt sammen med den tilknyttede partner i hele processen.

Din baggrund
- Du kommer fra en lignende stilling eller har erfaring fra studiejobs indenfor rekruttering, kommunikation eller marketing.
- Du har en bachelor- eller kandidatgrad i kommunikation, marketing, IT eller lign.
- Du har lyst til at arbejde med Executive Search og Selection og udvikle dine kompetencer indenfor rekrutteringsbranchen.

Din person
- Du er udadvendt og god til at kommunikere – både mundtligt og skriftligt.
- Du kan arbejde selvstændigt og ansvarligt, og du er analytisk og struktureret.
- Du trives med arbejdsopgaver, som både stiller krav til overblik og fordybelse, og du kan arbejde efter deadlines i en ofte hektisk hverdag. Samtidig går du op i at levere høj kvalitet i dit arbejde.

Vi tilbyder
Du kan se frem til et udfordrende og alsidigt job med et stort ansvar i en professionel virksomhed i fortsat vækst, hvor vi samarbejder om opgaverne og har et godt og velfungerende team. Vi vægter arbejdsmiljøet højt, og vi afholder ofte sociale arrangementer.

Søg jobbet
Send os en kortfattet ansøgning og dit CV ved at trykke på "Ansøg nu". Vi gennemgår ansøgningerne og holder samtaler løbende, så send os gerne din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Du er velkommen til at ringe til Talent Acquisition Consultant Frederik Andersen på tlf. 22 46 46 56, hvis du ønsker at høre mere om jobbet.

Amalie Search & Selection A/S er et succesfuldt konsulenthus, som beskæftiger sig med executive search og selection. Kunderne er fortrinsvis danske, mellemstore virksomheder, datterselskaber af udenlandske selskaber i Danmark samt offentlige myndigheder. Branchemæssigt arbejder vi hovedsaligt inden for ejendoms- og byggebranchen. Se mere på vores hjemmeside https://www.amaliesearch.dk/

Rekrutteringen bliver udført i samarbejde med rekrutteringskonsulenthuset Amalie Search & Selection A/S. 

Med mere end 20 års rekrutteringserfaring af ledere og specialister indenfor fast ejendom, logistik og IT, har vi fået unik indsigt i hvad det vil sige at være den ideelle kandidat.

Vores forretning handler om mennesker. Vi fokuserer på at skabe langvarige relationer mellem vores kunder og kandidater. Vi vægter ærlighed og fortrolighed højt. Vi er medlem af brancheforeningen Search Danmark og er en troværdig samarbejdspartner for vores kunder.​

Godt socialt miljø
Karriere muligheder
Frokostordning
Bæredygtighed